Laadukkaat pannat ja hihnat koiralle


Kaulapantoja ja hihnoja on monenmoisia ja joskus voi tuntua hankalalta valita juuri se oikea panta ja hihna omalle rakkaalle karvakaverille. Osku on kokeillut ja käyttänyt useita pantoja ja valjaita. Osa on mennyt rikki nopeasti ja osa on jäänyt kasvun takia nopeasti pieneksi. 

Me FluffyOskussa haluamme tarjota laadukkaita, pitkä ikäisiä tuotteita ja siksi valikoimassamme on keskitytty tarjoamaan aidosta nahasta olevia pantoja ja hihnoja. Valikoimassamme on tällä hetkellä Molly and Stitchin Butter kaulapanta ja city-hihna kauniissa sinisessä sävyssä hopean värisillä metallisilla yksityiskohdilla sekä Labbvenn:in musta klassisen kaunis sarja. 

Labbvenn tuotteet ovat suunniteltu koirille ja niiden omistajille, jotka arvostavat modernia suunnittelua klassisilla muodoilla. Lisäksi tuotteet on suunniteltu tavalla, joka helpottaa puhdistusta ja lisää siten mukavuutta sekä koirille että niiden omistajille. Labbvenn edustaa korkeaa laatua. Voimme taata huolellisen ja tiukan lähestymistavan luomiemme tuotteiden laatuun. Kaikki Labbvenn tuotteet ovat valmistettu Puolassa ja materiaalit ovat EU maista kuten Italiasta, Saksasta ja Puolasta. 

Molly and Stitch tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsin Itävallassa. Butter pannat ja hihnat ovat saaneet inspiraationsa Skandinaavisesta muotoilusta, ja ne ovat tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Korkealaatuinen nahka on Saksasta ja nimensä mukaisesti se on pehmeä kuin voi ollen kuitenkin jämäkkä. 

Tutustu valikoimaamme tästä!