Palauttaminen


Tuotteen palautus


Noudatamme kuluttajasuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Voit tutustua tilaukseesi rauhassa kotona. Jos tuote ei miellytä tai on väärän kokoinen, tuotteen voi palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tilauksen saamisesta. Palautus oikeus ei koske avattuja sinetöityjä pakkauksia, käytettyjä tuotteita. mittatilauksena teetettyjä tai tilaustuotteita. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen. Mikäli sovitat tuotetta kuten pantaa tai valjaita koiralle, olethan varovainen ettei tuotteeseen tule sovituksesta jälkiä. Jos tuote ei ole yllä mainitussa kunnossa, hyvitämme tapauskohtaisesti max. 50 % tuotteen hinnasta.


Jos haluat palauttaa osa tai koko tilauksen, ole yhteydessä, saat ohjeet

Yhtenä ympäristötekona emme printtaa palautuslipukkeita lähetysten mukaan, koska vain harva tarvitsee näitä. 

Jos haluat palauttaa osan tai koko tilauksen, ota ennen palautuksen tekemistä yhteyttä sähköpostilla info@fluffyosku.fi ja kerro minkä/mitkä tuotteet haluat palauttaa, annamme sinulle ohjeet miten toimia. Tuotteen palauttamisen postituskuluista vastaa FluffyOsku kun palautuksessa on käytetty annettua ohjeita ja Postin toimitustapaa. Palautukseen tulee liittää vapaamuotoinen selvitys palautuksen syystä. 

Muussa tapauksessa asiakas vastaa itse palauttamiseen liittyvistä kuluista. 

Muista säilyttää Postin kuitti tai tosite palautuksesta, jos jostain syytä paketti sattuisi katoamaan.Hyvityksen maksamme viipymättä palautuksen saamisesta mutta kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautettujen tuotteiden vastaanottamisesta. Mikäli asiakas palauttaa tilauksen kokonaisuudessaan, hyvitetään myös alkuperäiset postituskulut. Palautus maksetaan asiakkaan alkuperäisen maksutavan mukaisesti.FluffyOskulla on oikeus pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes FluffyOsku on saanut palautetun tuotteen takaisin. Asiakkaalla on huolenpitovastuu vastaanottamastaan tuotteesta. Asiakas on vastuussa aina tuotteen täyteen hintaan saakka sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

VAHINKOJA SATTUU: RIKKOUTUNUT LÄHETYS / VÄÄRÄ TUOTE / VÄÄRÄ MÄÄRÄ TUOTTEITA

Vaikka emme sitä halua, niin joskus vahinkoja sattuu. Lähetys saattaa rikkoutua matkalla huolellisesta pakkauksesta huolimatta tai erehdyksessä toimitamme väärän tuotteen tai väärän määrän tuotteita. Olethan tällöin yhteydessä mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 14 vuorokauden kuluttua tilauksen saamisesta sähköpostitse info@fluffyosku.fi jotta voimme antaa ohjeet palautuksen tekemiseen.


Huomioithan, että noutamatta jättäminen ei ole palauttaminen. Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme posti-ja toimituskulut. 

Noudetuille tilauksille palautus tapahtuu tuomalla lähetys varastolle. Noudetuille tilauksille palautus postin kautta ei ole mahdollinen.