Toimitusehdot


Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.


Toimitamme tilauksia Manner-Suomeen

Pyrimme käsittelemään tilaukset mahdollisimman nopeasti, viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Varastossa olevien tuotteiden arvioitu toimitusaika 2-5 arkipäivää. Jälkitoimitettavat tuotteet toimitetaan arviolta 14 arkipäivän sisällä ellei muuta ole mainittu tuotesivulla. 

Saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tilausvahvistusta, ole yhteydessä sähköpostilla info@fluffyosku.fi

Maksuton nouto
Nouto Espoon Saunalahdesta Heimolantie 1B5 on aina maksuton riippumatta ostoksesi arvosta. Nouto on pääsääntöisesti valmiina viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. 

Maksuton toimitus kotiovellesi alueella Espoon:
Saunalahti- Tillinmäki- Kauklahti -Kurttila -Vanttila
Postinumerot: 02330, 02780 
Toimitusosoitteen ollessa seuraavalla postinumeroalueilla, tuomme toimituksen kotiovellesi maksutta. Varmistathan, että puhelinnumerosi on tilauksella oikein, jotta voimme olla sinuun yhteydessä ajankohdan sopimiseksi. Valitse tilauksella toimitusvaihtoehdoksi tällöin "Nouda/ paikallinen kotiintoimitus". 


Toimituskulut: 
Posti 6,90 €

Paketti sinulle Postin toimittamana

Paketti lähetetään vastaanottajan lähimpään Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Lähetys on noudettava 7 päivän kuluessa saapumispäivästä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla kun lähetys on noudettavissa. 


Vahinkoja sattuu: Rikkoutunut lähetys / väärä tuote / väärä määrä tuotteita

Vaikka emme sitä halua, niin joskus sattuu vahinkoja. Lähetys saattaa rikkoutua matkalla huolellisesta pakkauksesta huolimatta tai erehdyksessä toimitamme väärän tuotteen tai väärän määrän tuotteita. Olethan tällöin yhteydessä mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 14 vuorokauden kuluttua tilauksen saamisesta sähköpostitse info@fluffyosku.fi 

Hinnat
Voimassaoleva hinta on se mikä näkyy FluffyOsku.fi -verkkokaupan sivulla tilausta tehdessä. Ilmoitettu hinta pitää sisällään kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron tuotteen verokannan mukaisesti. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksella. Kaikki hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja FluffyOsku pidättää oikeuden hinnan muutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkuun/ perumiseen hinnoitteluvirheiden johdosta. 

Valitse sinulle sopiva maksutapa 

Maksutavat

Tuotteet maksetaan noudon yhteydessä käteisellä, MobilePaylla tai tilisiirrolla. 
Tilisiirrolla tai MobilePaylla maksaessa tuotteet luovutetaan tai toimitetaan Postin kuljetukseen vasta maksun näkyessä FluffyOskun tilillä. 


Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia, ja käsittelypaikkana on Helsinki.